Szerző Üzenet

<  Szõnyegek és Padok  ~  problémák a szőnyeggel

HozzászólásElküldve: 2010. június 15., kedd 11:41 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarReady the BatmobileReady the BatmobileHozzászólások: 926Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
Magához az eszközhöz nem fogsz drivert találni, ezeket "elvileg" plug and play-re gyártják, aztán ha nem megy akkor így jártál.

De ha találsz "2 tengelyű 16 gombos botkormányhoz" drivert akkor az menni fog ezzel, mivel ugyan az a hardver van benne.

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. június 15., kedd 23:27 Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen Usb-s.

Mit szednél darabokra?? Billy fiút? :)

Offline Profil E-mail küldése
HozzászólásElküldve: 2010. június 16., szerda 22:17 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarHozzászólások: 6Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2010. június 6., vasárnap 20:47
Segítség!
Na, az a helyzet, hogy Meidoba cipeltünk egy új táncszőnyeget, de ez sem akar normálisan működni. Még nem volt használva, de pár hónapot állt valakinél. A szimpla lépéseket jól beveszi, azzal nincs is baj. Viszont amikor ugrani kell és két nyílra rálépni egyszerre, akkor azokat nem érzékeli. Azt még tudni kell, hogy ez ps2-es szőnyeg és átalakítóval dugtuk a géphez. Asszem erről a szőnyegről van szó: http://master-comp.addel.hu/detailprodu ... tid=390277
Mi lehet a probléma?

HozzászólásElküldve: 2010. június 17., csütörtök 9:06 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarReady the BatmobileReady the BatmobileHozzászólások: 926Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
Ez egy nagyon tipikus hiba, abból adódik, hogy a rendszer a szőnyeget egy 8 irányú dpadnek ismeri föl.

Én először a Dance Pad Code-dal próbálkoznék, hátha van.

Ha ez nem megy akkor az XBCD drivereket próbálnám hozzá felinstallálni. És megpróbálni rávenni a gépet, hogy ezeket használja a windows alapbeállítás helyett

Ha nem sikerül így se akkor megpróbálnám a PPJOY programmal beállítani az irányítást. (Erről van leírás a honlap FAQ részében).

Ha még így se megy, kérj tanácsot a StepMania fórumán! az ottani csapatnak azért jelentősen több szőnyeggel volt már tapasztalata mint nekünk és többet foglalkoztak már a problémával.

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. június 18., péntek 15:53 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarStandardStandardHozzászólások: 1174Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
Es ha mind ezen rengeteg valami ertelmezesi kiserlete utan is nem ment el a kedv... Akkor hosok vagytok :D

HozzászólásElküldve: 2010. június 19., szombat 21:12 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarHozzászólások: 9Tartózkodási hely: MaglódCsatlakozott: 2010. június 18., péntek 14:45
Sziasztok!
az én táncszőnyegemből eltünt az érzékelő :??: a bal nyílal van a baj elöször csak mozgolodott a táncszőnyegben(DE müködött) most viszont eltünt és nem is a géppel valo érintkezés a rosz mert a többi tökjól müködik :(

HozzászólásElküldve: 2010. június 19., szombat 22:52 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarHeavyHeavyHozzászólások: 1622Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
Ubika97 írta:
az én táncszőnyegemből eltünt az érzékelő

Kimászott belőle egy éjjel? :dirr:

HozzászólásElküldve: 2010. június 20., vasárnap 9:47 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarHozzászólások: 9Tartózkodási hely: MaglódCsatlakozott: 2010. június 18., péntek 14:45
Úgy nézki... :mrgreen:
De a szüleim azt mondták hogy vesznek 1 újat szülinapomra(még 28 nap :dance1: )

HozzászólásElküldve: 2010. június 22., kedd 10:11 Hozzászólás az előzmény idézésével
vegyenek szivacsosat akkor

vagy padot :)

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. június 22., kedd 13:52 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarMotherfuckin' ChallengeMotherfuckin' ChallengeHozzászólások: 439Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
pad hmm :nyál: :nyál: :nyál: :nyál: :nyál:

Kép

Offline Profil E-mail küldése Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. június 29., kedd 23:22 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarStandardStandardHozzászólások: 1174Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
Van also szomszed ahol lakol? Mert akkor en ra gyanakodnek? :dirr:

HozzászólásElküldve: 2010. július 4., vasárnap 8:50 Hozzászólás az előzmény idézésével
:XD1: nincs...kertesben lakok

HozzászólásElküldve: 2010. július 17., szombat 22:40 Hozzászólás az előzmény idézésével
Akkor a vakondok fejet morcoltad fel... RIP XD

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 26., csütörtök 21:23 Hozzászólás az előzmény idézésével
Hozzászólások: 5Csatlakozott: 2010. augusztus 26., csütörtök 20:56
Sziasztok,

Nekem is egy kis segítségre lenne szükségem, mert nem minden tökéletes. A szőnyeg működik a tv-n és a férjem gépén, csak éppen az én laptopomon nem :( Elindul a program és sem a billentyűzet enterére nem reagál sem a szőnyeg start-jára. ami egyedül "működik" az a select, aminek köszönhetően mindig kilép az adott menüből és a billentyűzeten a nyilak. Már többször unintstalláltam és újra vissza, de semmi :( a legelső alakalommal még eljutottam a kalibráláshoz, de valószínű valamit elbakiztam és most már oda sem enged be :(
A vezérlőpult kalibrálásán nem igazán tudom hogyan lehetne beállítani, de az alapértelmezés választása után is ugyan így "működik".
Köszönöm a segítségeteket.

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 26., csütörtök 21:28 Hozzászólás az előzmény idézésével
Szia,

sokat segítene, ha elárulnád, hogy milyen szőnyeged van és mi a program neve amivel próbálkozol.

ha a program a stepmania, akkor a keymaps.ini-t töröld le, ami stepmania verziótól és operációs rendszertől függően más-más helyen található, de ha ezeket is leírod, hogy mik akkor már tényleg tudok majd segíteni.

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 26., csütörtök 21:41 Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen StepMania 3.9 rc2a, windows7-em van és a szőnyeg X-treme dance pad.
Úgy érzem az impulzus vásárlásokról le kell szoknom, mert úgy látom ez a téma bonyolultabb, mint gondoltam :)

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 26., csütörtök 22:01 Hozzászólás az előzmény idézésével
akkor azt hiszem C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\StepMania\Data\ könyvtárban fogod találni a keymaps.ini-t. ha nem akkor a windows keresés remélhetőleg megtalálja

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 27., péntek 20:38 Hozzászólás az előzmény idézésével
Kipróbáltam, letöröltem, újra indítottam, de sajnos még így sem működik.

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 27., péntek 20:48 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarFórumribancFórumribancHozzászólások: 1101Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
van valami system32 könyvtár... :dirr:

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 27., péntek 21:00 Hozzászólás az előzmény idézésével
Igen ezt megtaláltam,a windows-on belül. ott nagyon sok minden van, mit keressek ezen belül és mit tegyek vele?
Bocsánat, ha nagyon béna vagyok a témához....

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 28., szombat 0:23 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarHeavyHeavyHozzászólások: 1622Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
TaZita írta:
Igen ezt megtaláltam,a windows-on belül. ott nagyon sok minden van, mit keressek ezen belül és mit tegyek vele?
Bocsánat, ha nagyon béna vagyok a témához....

Ha letörlöd az egészet, akkor mi nevetünk 1 percig. Te nem fogsz. :D

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 28., szombat 10:52 Hozzászólás az előzmény idézésével
TaZita írta:
Kipróbáltam, letöröltem, újra indítottam, de sajnos még így sem működik.

Ne figyelj a többiekre csak viccelődnek! A system32 mappában a legfontosabb windows rendszerfájlok találhatóak, azt ne töröld le semmiképpen.

Föltöltöttem neked az én keymaps.ini-met, rakd be ezt a tiéd helyett oda ahonnan letörölted.

Ha ezzel nem megy akkor a helyzet elgondolkodtató:
Azt mondtad, hogy a férjed gépén tökéletesen működik, tehát nem a szőnyeggel van a baj, hanem valami helytelenül van beállítva. Mivel a stepmania beállítása automatikusan, így nincs nagyon mit elszúrni rajta.

Esetleg próbáld meg rendszergazdaként futtatni a stepmaniát, hátha a Windows 7 felhasználói fiókfelügyelete kavar be (kattints a program ikonjára jobb egérgombbal és futtatás rendszergazdaként). Ez nagyon sokszor a probléma forrása.

Ha így sem megy akkor próbálj meg egy másik StepMania verziót letölteni. Nekem az sm-ssc a kedvencem, sok szempontból jobb mint a 3.9-es stepmania, csak még beta verzió, de az alap dolgok tökéletesen mennek vele.

Esetleg az jut még eszembe, hogy a Windows 7 ablakkezelése nem jókor adja a fókuszt a programnak, így gyakorlatilag hiába a programot látod, a windows asztalt vezérled. Próbálj meg az egérrel klikkelni egyet, vagy alt+tabbal elváltani a programról és vissza, hátha megjavul.
Csatolmányok:
Magyarázat: keymaps
Keymaps.zip [394 bájt]
2 alkalommal.

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 28., szombat 11:03 Hozzászólás az előzmény idézésével
AvatarFórumribancFórumribancHozzászólások: 1101Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
azért marci te is mosolyogtál, amikor írtam... :dirr: (szörö)

Offline Profil Honlap
HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 30., hétfő 20:05 Hozzászólás az előzmény idézésével
Misu írta:
azért marci te is mosolyogtál, amikor írtam... :dirr: (szörö)

Köszönöm a végső megoldást a rendszergazdás megnyitás jelentette :)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés:

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Oldal: 3 / 3
84 hozzászólás
Oldal Előző  1, 2, 3
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Keresés:
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához
Ugrás:  
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.