Szerző |
Üzenet |
|
SoonDead
|
Elküldve: 2009. március 7., szombat 18:48 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
Rátévedtem a honlapunkra és ezt találtam: Még az előző évszázad írta: Megkértük a tagokat, hogy mindenki töltse ki magáról ezt a kis kérdőívet
(és kérünk mindenkit, hogy akinek változott, jelezze mihamarabb! pl egy évvel öregebb lett, stb.) blablabla.... Csakhogy az a helyzet, hogy ez a cucc azóta nem frissült mióta elkészült. Nem azt mondom, hogy nem nosztalgikus meg nem érdekes, de mivel ezt az oldalt azoknak tartanánk fenn elvileg akik még nem ismernek minket és viszonylag félrevezető lehet számukra, ezért írjuk újra. SZÓVAL: Nicknév: Amivel regisztrálva vagy itt a fórumon. Név: Ahogy szeretnéd, hogy hívjanak  Ez természetesen lehet a nickneved. Nem: Nő/Férfi Kor: Egyesekre keretített számmal, években kifejezve:) Szint: Beginner/Light/Standard/Heavy/Challenge Kedvenc szám: Mármint a táncgépen.  Max. 5 db, különben nagyon hosszú lesz a sor:) Magadról: Ide írhatsz még amit akarsz. Hozzáadtam a "magadról" sort. Ha nem kell akkor nem lesz. Mindenki töltse ki légyszives aki szokott klubban lenni, hogy szép lista legyen.
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2009. március 7., szombat 19:22 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
Jajj én asszem kihagytam végülis magamat, mert az enyém az énféle honlapba volt beleírva...  Nicknév: Renia Név: Reni, Renia Nem: Nő Kor: 19 (És ne írjátok át többre a szülinapomnál!:D) Szint: Heavy Kedvenc szám: Clear Blue Water, The Lord Of The Dance (Az a verzió, amelyiknél a Light=Heavy), Beethoven Virus, Welcome To Duloc, The Pokerap! Magadról: Nem szeretnék társat keresni a honlap "Tagok" opciójában :3
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 7., szombat 19:42 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
Nicknév: Uruno Név: Mis Nem: XY Kor: Skót felföld... nem tud meghalni... Mond ez valakinek valamit? Szint: Light Kedvenc szám: Last Moment (best of 4 evva), Loituma, Anpanman No March, Ike Ike, meg... meg... Magadról: bla bla bla... bla... blablabla
_________________ I wish I was strong to catch the "raBeat"... |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. március 7., szombat 20:12 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
Nick: Bergkamp Név: Ákos Nem: PÁNCSÓÓ Kor: 20 (ne keljen hamarosan frissíteni  ) Szint: Hevy Kedvenc szám: Scooter-The Logical Song, Loituma, Jenova Magamról: Szeretek szőnyegezni, plusz Ritát bosszantani, aki nem szeret engem emiatt, de csak mert nem ért meg! De a macskám megért, tavaly összeházasodtunk, van két kentaur gyermekünk.
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 7., szombat 21:58 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
Nick: IloveRenji Nev: Rita Nem: nő Kor: 24 (de lehet 1500 is) Szint: Beginner kek Kedvenc szamom: Dir en Grey-tol az Agitated Scream of Maggots, es a Gazette-tol az Art Drown by Vomit Magamrol: Szeretek enni, es Bergkampot bosszantani, aki nem szeret engem emiatt, de csak mert nem ert meg! De a nyuszim megert, tavaly osszehazasodtunk, van ket polip gyermekunk.
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2009. március 7., szombat 23:16 |
|
|
Fórumribanc Hozzászólások: 1174Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
|
Nicknév: Misu Név: Paris Hilton Cicamica EmO Girl Puxxi menő vok botsss Nem: Nő/Férfi Kor: 11,5 a négyzeten deriváltja Szint: Beginner alatti fehér szín Kedvenc szám: talán az 5 mert ay jót jelent a suliban Magadról: Magamrol: Szeretek fingani, mindenkit bosszantani, senki sem szeret engem emiatt, de csak mert nem ertenek meg! De a kanárim megert, tavaly osszehányt, van két gombánk a bal lábunkon.
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2009. március 8., vasárnap 7:09 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
Misu...ezzel majdnem megöltél! Pont ittam, amikor olvastam...
|
Vissza a tetejére
|
|
Wish
|
Elküldve: 2009. március 8., vasárnap 12:58 |
|
|
Light Hozzászólások: 282Tartózkodási hely: SzentendreCsatlakozott: 2007. december 26., szerda 18:20
|
Nekem maradhat minden ahogy van, csak a "(idén novemberben...ez így jó kerekítés?)" szöveget kell levenni. Cézé meg minnyá 21, csak annyit kell változtatni, nekem semmi ilyen vicceskedős dolog nem jut eszembe
|
Vissza a tetejére
|
|
Lione
|
Elküldve: 2009. március 9., hétfő 10:30 |
|
|
Light Hozzászólások: 683Tartózkodási hely: Za WarudoCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 18:15
|
áh, köszi SD hogy eszedbejutott, én időközben 21 lettem, amúgy semmi változás XD majd ha megtalálom a bennylava songot, akkor az is bekerül a kedvencekbe
|
Vissza a tetejére
|
|
Rio
|
Elküldve: 2009. március 9., hétfő 16:06 |
|
|
Motherfuckin' Challenge Hozzászólások: 274Csatlakozott: 2008. november 3., hétfő 0:27
|
Nicknév: Rio Név: Juli..és utálom ha rionak hívnak Nem: Nő Kor: 17 Szint: alacsony Kedvenc szám: Shortcuts <3, Stunt Flying, Re-Sublimity, The Festival of Ghost 1, meg a Blue Army csak azt nem tudom megcsinálni :] Magadról: inkább nem ^^
_________________ "Can’t we just talk to the humans? A little understanding could make things better. Can’t we talk to the humans and work together now? ... No, because they are dead." |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2009. március 10., kedd 15:18 |
|
|
Fórumribanc Hozzászólások: 1174Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
|
szerintem törölni kellene mindent, ami nem az adatlapos infóra irányul, hogy a topic ne veszítse el informatív jellegét. - done :3
Vissza a tetejére
|
|
Falling Angel
|
Elküldve: 2009. március 22., vasárnap 17:24 |
|
|
|
Hello Voltam a hétvégén szombati nap folyamán a Tháli Színházba a Japán napon Kipróbáltam a Tánc Szőnyeget és egyszerűen bele szerettem Az egyik hölgy sajnos a nevére nem emlékszem elöre is bocsi bocsi bocsi Kaptam tölle ezt az címet és mondta h ha akarok tudnék járni táncolgatni csak h akkor ezt hogy mivel hogyan mikor meddig mennyiért ????????? Várom a Hölgyemény jelentkezését Itt esetleg egy e-mail :yoh_asakura@freemail.hu U.I. lécci lécci válaszolj mert én táncszönyegezni szeretnék nagyon
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 22., vasárnap 19:39 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
A holgy vszleg en voltam...mar amennyiben a barna haju, aki egesz nap ott volt a szonyegeknel, es hirdette a klubot  Minden info a honlapon vagyon, meg a GYikban van benne.. Amugy van Magadrol topik, de elso alkalom ingyen van, utana meg 500 ft.. A hely: Baross utca, de a Tancszonyeg klub Topikban van mindig h mikor lesz a kovetkezo (aprilis 5 ebben az esetben, vasarnap 5tol 8ig)
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 22., vasárnap 22:16 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
Barna... Hu a fene... Csak nekem tunt mindig feketenek??? Szinvak tesztre jelentkezem maris
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 22., vasárnap 22:31 |
|
|
Standard Hozzászólások: 941Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:28
|
sztem is fekete ugyhogy megyek veled elvihetnél kocsival :'DD
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 23., hétfő 22:14 |
|
|
|
Nagyon szeretlek titeket, mert szeretnem h fekete legyen *.* De nem az sajna T______T
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 14:02 |
|
|
Standard Hozzászólások: 941Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:28
|
nem is szeretsz te engem :p
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 14:50 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
Engem sem
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 14:56 |
|
|
|
Akkor megsem szeretlej titeket, igazatok van
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 15:12 |
|
|
|
Egyebkent miert nem szoltal hogy nem fekete csak haluzunk pedig jo lenne... Multkor talaltam otthon kekes fekete hajfesteket... mar valoszinuleg lejart mert reg nem kell azon gondolkodnom hogy felhasznaljam-e... De talan meg igy is jobb mintha a regi tempera keszletet keresgetnem elo neked
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Cella
|
Elküldve: 2009. május 3., vasárnap 16:04 |
|
|
Light Hozzászólások: 68Tartózkodási hely: SzentendreCsatlakozott: 2009. április 29., szerda 20:54
|
Ezer éve nem voltam klubban, de érettségi után leszek újra ^^ Szal feljogosítva érzem magam erre:
Nicknév: Cella Név: Marcella Nem: Nő Kor: 20 Szint: Light Kedvenc szám: sztem nincs Magadról: Nőnemű homo sapiens sapiens. Egyéb információ nem elérhető.
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. május 4., hétfő 11:52 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
Jéé ilyen is van?  Fene csak most vettem észre
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. május 4., hétfő 12:17 |
|
|
|
Akkor ne csak csodalkozz... Tolteni kifele...
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. május 4., hétfő 16:10 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
De mit töltsek ki? vagy hol?
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. május 4., hétfő 16:14 |
|
|
|
hmm... hagyom hogy gondolkozz meg ezen egy kicsit... sztem ra fogsz tudni jonni magadtol is...
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. május 5., kedd 16:10 |
|
|
|
Na megtaláltam végre hogy mit töltsek ki, és hová fog felkerülni majd Szóval akkor nincs kedvem regényt írni rövid lennék Nicknév: Myki Név: Myki fonetikusan: Májkí Nem: Férfi Kor: húsz Szint: Beginner/Light/Standard/Heavy/Challenge ebből nemtom besorolni magam T_T ez sokmindentől függ, hogy milyen szinten megy ^^" Kedvenc szám: az van pl: az Akira, és még a HOWLING  meg az One Winged is mert teccik a zenéje ^^ és a Gravitation - Shining Collection <3 Magadról: ide nem tudok mit írni szóval kihagyom ^^" u.i.: megjegyzésnek: szerintem amúgy a Kedvenc szín kimaradt muhahahaha  vagy csak nekem ugrott be mikor töltöttem ki hogy kedvenc szám kedvenc szín?
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2009. május 5., kedd 18:56 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
igen
|
Vissza a tetejére
|
|
Gery-kun
|
Elküldve: 2009. december 15., kedd 21:56 |
|
|
|
Nicknév: Gery-kun Név: Gergő Nem: Férfi Kor: 17 Szint: hát 9-esek nagy része már megy Kedvenc Szám: fúúha...DDR-ben Sobakasu, a Dive-nak jópár mixét szeretem példájul, amúgy az abszolút kedvencem a Bloc Party, jrockból 9mm parabellum bullet, visual kei: Nightmare, jreggae: shonan no kaze, de mivel nagyon sokat hallgatok zenét így nagyon sok kedvencem van Magamról: kecskeméti vagyok, de sokat vagyok Pesten pl. japántanárnál kéthetente, nagyon régóta szeretek táncpadozni, ráadásul jó lenne mondjuk versenyszintre fejleszteni  A japán kultúra is nagyon a szívemhez közeli mert egy évet kint töltöttem cserediákként. Asszem ennyi  Ui.: hogy mikor és hogy lesz találkozó azt valaki elmondaná nekem pls?
_________________ [img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Asztal/2cdycmc.png[/img] |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Lione
|
Elküldve: 2009. december 15., kedd 22:53 |
|
|
Light Hozzászólások: 683Tartózkodási hely: Za WarudoCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 18:15
|
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2009. december 16., szerda 21:14 |
|
|
|
ez ugyebár 29-ét jelenti mint ahogy a téma címében benne van.
amúgy meg üdv a klubban! végre valaki nem azért regisztrál, hogy megkérdezze, hogy milyen szőnyeget vegyen karácsonyra a 2 éves gyerekének!
|
Vissza a tetejére
|
|
|