Szerző |
Üzenet |
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. december 16., szerda 22:36 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
Ki tudja, azok a 2 éves gyerekek majd ha egyszer felnőnek lehet klubba akarnak majd járni. Mert sajnos mind felnőnek Üdv, a klubban Gery-kun!
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2010. május 31., hétfő 21:31 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
Ismét elérkezett az idő a tagok frissítésére a honlapon! Összeszámoltam az aktív tagjainkat az alapján, hogy ki járt az utóbbi időben klubba. Ezektől az illetőktől szeretnék frissített, esetleg új profilt a tagok részlegbe: Renia IloveRenji Misu SoonDead MoombaSP Bergkamp P1ngW1n Uruno Rio mpepe16 Myki Tou Sic Aki nincs a listán az azért mert elfelejtettem, vagy pedig nem jár klubba, nem azért mert vicces vagyok. A profil formája az alábbi legyen: Nicknév: Amivel regisztrálva vagy itt a fórumon. Név: Ahogy szeretnéd, hogy hívjanak  Ez természetesen lehet a nickneved. Nem: Nő/Férfi Kor: Egyesekre keretített számmal, években kifejezve:) Szint: Beginner/Light/Standard/Heavy/Challenge Kedvenc szám: Mármint a táncgépen.  Max. 5 db, különben nagyon hosszú lesz a sor:) Magadról: Ide írhatsz még amit akarsz. Ezen kívül mindenkiről kérnék egy remek képet amin fel lehet ismerni, hogy az újdonsült látogatók lássák, hogy retardáltak vagyunk és ne jöjjenek el soha. Meg ad egy személyes jelleget is a dolognak.
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2010. május 31., hétfő 22:45 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
Nicknév: Renia Név: Renia/Rennnnnnya Nem: Nő Kor: 20 Szint: Standard, de majd a nyáron remélhetőleg visszagyúrom magam Heavyre  Kedvenc szám: - Clear Blue Water - The Lord Of The Dance - Beethoven Virus - Welcome To Duloc - The Pokerap! Magadról: - A képet remélem kihagyhatjuk az esetemben.
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2010. május 31., hétfő 23:53 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
Nicknév: IloveRenji Név: Rita Nem: Nő Kor: kb. 20 es 30 kozt Szint: Heavy/Challenge Kedvenc szám: ~Clear Blue Water ~FF szamok ~Bohemian Polka stb. Magamrol: Szeretem a sushit, a lacrosset, az otlabdat es a tollast, amiben kiemelkedoen jo is vagyok :3 Ez nem jo kepnek? http://www.antropos.hu/ujbigpicview.php ... pic=249651Mennyire vagyok jo fej? Majd meg keresek egy olyat aminl atszom is...
|
Vissza a tetejére
|
|
MoombaSP
|
Elküldve: 2010. június 1., kedd 22:33 |
|
|
Hozzászólások: 66Tartózkodási hely: BPCsatlakozott: 2007. november 19., hétfő 20:26
|
_________________ Fel, Fel, Le, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, B, A.  |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 8:03 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
én a macsétás képet javaslom
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 13:24 |
|
|
Fórumribanc Hozzászólások: 1174Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
|
Nicknév: Misu Név: Misu/Regi Nem: Nő Kor: 24 Szint: Beginner alatt kettővel Kedvenc szám: Da Shit, "Akira" nevű manus által készített számok Magamrol: vrrrrrr eöeeeeöö hörr.
kép: majd lesz
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 14:57 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
Nicknév: Myki Név: Myki fonetikusan: Májkí Nem: Férfi Kor: 21 Szint: Beginner/Light/Standard/Heavy/Challenge ebből nemtom besorolni magam T_T ez sokmindentől függ, hogy milyen szinten megy ^^" Kedvenc szám: az van pl: az Akira, és még a HOWLING  meg az One Winged is mert teccik a zenéje ^^ és a Gravitation - Shining Collection <3 és még kettőt lehet választani akkor az az infernoplex <3 és a fury of the storm ^^ Magamról: semmi : P a kép:  vaaagy:  etől bambábbat nem találtam
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 15:24 |
|
|
|
Nicknév: Bergkamp Név: Ákos Nem: fiúcska Kor: 21 Szint: Standard Kedvenc szám: The Logical Song - Scooter Jenova Beethoven - Virus Magamrol: másfél éve abba hagytam az otthoni szőnyegezést, csak klubban szőnyegezek. Imádom az éjszakai futásokat Ritával. kép: (miért nincs imgw tag?)  vagy  Ha ez így sok akkor levághattok, a középső ember vagyok a képen.
|
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 15:47 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
En is szeretek veled ejszakai futni <3 :3 Lol, a kepen en a bal szelso vagyok, azt is lehet hasznalni! Myki, te telleg bamba vagy a kepeken  Moomba a tollaskiraly!!!
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 15:56 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
köszönöm az elismerést most már sokkal nyugodtabb vagyok
|
Vissza a tetejére
|
|
Rio
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 16:12 |
|
|
Motherfuckin' Challenge Hozzászólások: 274Csatlakozott: 2008. november 3., hétfő 0:27
|
Nicknév: Rio Név: Juli (nem, a rio még mindig nem játszik.) Nem: nő Kor: 18 Szint: nyomokban challange.:3 Kedvenc szám: hm, hát igazából elég gyakran változik..de azért választottam 3-3 kedvencet (szőnyeg illetve bill), az végülis majdnem öt.^^ szőnyeg: -Beautiful Morning -Pokemon Dance mix -Liar Game op bill: -Destination unknown -Infernoplex -Bass is kicking Magamról: szeretek lustálkodni illetve minden csokis és egyéb egészségtelen, de finom kaját magamba tömni. a szőnyeget kizárólag a fogyás céljából használom. képet is kaptok.
_________________ "Can’t we just talk to the humans? A little understanding could make things better. Can’t we talk to the humans and work together now? ... No, because they are dead." |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
MoombaSP
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 20:25 |
|
|
Hozzászólások: 66Tartózkodási hely: BPCsatlakozott: 2007. november 19., hétfő 20:26
|
Die Neue Hit Single by rising artist: Elekes Rita! Elekes Rita - Juli (Radio Edit)Released by MoombaStudios. (C) + (P) 2010 All Rights Reserved. (Single Cover coming soon) Rio írta: Nicknév: Rio Név: Juli (nem, a rio még mindig nem játszik.) Nem: nő Kor: 18 Szint: nyomokban challange.:3 Kedvenc szám: hm, hát igazából elég gyakran változik..de azért választottam 3-3 kedvencet (szőnyeg illetve bill), az végülis majdnem öt.^^ szőnyeg: -Beautiful Morning -Pokemon Dance mix -Liar Game op bill: -Destination unknown -Infernoplex -Bass is kicking Magamról: szeretek lustálkodni illetve minden csokis és egyéb egészségtelen, de finom kaját magamba tömni. a szőnyeget kizárólag a fogyás céljából használom. képet is kaptok. 
_________________ Fel, Fel, Le, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, B, A.  |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Rio
|
Elküldve: 2010. június 2., szerda 21:10 |
|
|
Motherfuckin' Challenge Hozzászólások: 274Csatlakozott: 2008. november 3., hétfő 0:27
|
bazdmeg most azért majdnem visszajött a limonádé.. xD
_________________ "Can’t we just talk to the humans? A little understanding could make things better. Can’t we talk to the humans and work together now? ... No, because they are dead." |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2010. június 15., kedd 10:44 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
Jesszus... Ki tudja mennyi nem forumozas utan ilyenre kell visszaneznem? Fenykep? Milyen konyortelen gyulekezet lett mar itten... Nah majd visszaterek erre a temara ha photoshopoltam valami valoszeru dr Moreau is buszke lenne rat.
_________________ I wish I was strong to catch the "raBeat"... |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2010. június 15., kedd 11:43 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
(L)
Már csak pingwin és tou kellene akkor. Mármint hogy kitöltsék ezt, vagy mi.
|
Vissza a tetejére
|
|
Tou
|
Elküldve: 2010. június 15., kedd 19:58 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 110Csatlakozott: 2009. december 14., hétfő 1:21
|
Nicknév: ÚjFiú / Tou Név: Kovács András Nem: Férfi Kor: 16 Szint: Heavy Kedvenc szám: Akira,Virgin's High,Shakugan no Shana opening 1 Magadról:csak Rita kedvéért irtam ezt a Nicknevet. ám magamrol annyi hogy veterán vagyok!!!legalábbis papíron,szkillem az a közelében sincs...nyertem profi versenyt is és emiatt diszkvalifikáltak a profibol.régebben majdnem nyertem egy középhaladót de azt nem nyertem meg mert ott volt RENNYA!!na kb ennyi. http://www.facebook.com/#!/album.php?ai ... 496&ref=pa
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2010. június 15., kedd 22:37 |
|
|
|
A facebook képeidet csak az ismerőseid láthatják.
|
Vissza a tetejére
|
|
Tou
|
Elküldve: 2010. június 15., kedd 23:10 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 110Csatlakozott: 2009. december 14., hétfő 1:21
|
te felvettél ugyhogy láthatod:D
|
Vissza a tetejére
|
|
Kaoru
|
Elküldve: 2010. július 23., péntek 1:24 |
|
|
Hozzászólások: 7Tartózkodási hely: Pest, Bokod, vagy mikor, hol..Csatlakozott: 2010. július 22., csütörtök 18:34
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Ryuusuke
|
Elküldve: 2010. július 29., csütörtök 18:27 |
|
|
Hozzászólások: 53Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2010. július 26., hétfő 15:43
|
Üdv!
Én ha jól emléxem pár napja küldtem emailt,hogy szeretnék jelentkezni a klubba,de nem kaptam visszajelzést(nem tom kell e),és nem vagyok kint a tagok között se.
szóval ha lehet,itt adnám meg az infókat,még1-szer:
Nicknév: shasonic Név:DAN Nem: Férfi Kor: 15 Szint: Beginner és Light Kedvenc szám: Shinobi Whrilwind OcREMIX Simple & Clean PLANITb REMIX by Utada Hikaru T.M. Revolution: Ignited & Invoke Magadról: Sonic fan,DDR player és újonc DJ. Alapjáól vicces vagyok,és életvidám.
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2010. július 29., csütörtök 21:53 |
|
|
|
A DAN a keresztneved vagy a vezetékneved?
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2010. július 29., csütörtök 21:55 |
|
|
|
a tagok között nem azok az emberek vannak kint akik fórumon regisztráltak, hanem akik tényleg voltak már klubban, addig biztosan nem kerül ki senki amég legalább két alkalmon nem volt. nincs itt semmilyen felvételi procedúra amiről visszajelzést adhatnánk, gyere el a következő alkalomra és ennyi. esetleg írd föl valakinek a telefonszámát, hogy ha nem találnál oda, vagy ilyesmi akkor tudd tisztázni mi a helyzet.
|
Vissza a tetejére
|
|
Ryuusuke
|
Elküldve: 2010. július 30., péntek 11:23 |
|
|
Hozzászólások: 53Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2010. július 26., hétfő 15:43
|
Odatalálni oda tudok,mivel nagy örömömre a haverom egyik régi házához van közel a klub,szóval az nem lesz gond.A következő találka meg még gondolom nem lett eldöntve mikor lesz. És Misa,a Dan a becenevem. Azt olvastam hogy név helyére mehet a becenév vagy a nicknév,ezért írtam azt hogy Dan. Amúgy a teljes nevem Ásványi Dániel. Na,akkor ez már ki is lett javítva!
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2010. július 30., péntek 21:49 |
|
|
|
AZ HOGY MOST LEMISZÁZTÁL AZ HATALMAS SÉRTÉS  10/10, grat
Vissza a tetejére
|
|
Ryuusuke
|
Elküldve: 2010. július 31., szombat 9:14 |
|
|
|
XD! Nem vettem észre hogy az Misu! Am nem tudom miért,de ahányszor feljövök ide,mindig elröhögöm magam a képed láttán. Na,akkor már van eredmény a szavazásról kapcsolatban,vagy még semmi?
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2010. július 31., szombat 14:17 |
|
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Ryuusuke
|
Elküldve: 2010. július 31., szombat 16:36 |
|
|
|
Nem,nálunk a mosógép!
|
Vissza a tetejére
|
|
Mütyü
|
Elküldve: 2010. augusztus 23., hétfő 0:47 |
|
|
|
Na helló! Én vagyok SoonDead öccse, elvétve járok találkozókra.
Nicknév: Mütyü Név: Mityu Nem: Férfi Kor: 20 Szint: Álltam már szőnyegen, Kedvenc szám: de azért annyit még nem. Magadról: Alváskor lelassul a szívritmusom, egyenletessé válik a légzésem, és csökken a számban a nyáltermelés. Ha erős fénybe nézek, reflexszerűen hunyorítanom kell. Nem tudom felemelni testsúlyom háromszorosát.
|
Vissza a tetejére
|
|
Tou
|
Elküldve: 2010. augusztus 23., hétfő 1:24 |
|
|
|
gondoltam ide érdemes beirni:D eltudjátok küldeni az msn cimeiteket nekem privát üzenetbe?:D vagy ha azt akarjátok hogy mindenki láthassa és könyebben lenyomozhatóak legyetek akkor ide:D
|
Vissza a tetejére
|
|
|