Szerző |
Üzenet |
< Táncszõnyeg Klub ~ 39. Klubtalálkozó: 2009.06.07 (!!!18:00!!!-21:00) |
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. június 10., szerda 12:51 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
De most azt várod hogy még sajnáljalak is hogy neked ki kell menni a messzi amerikába, ahol nincs civilizáció se, se semmmit, és ott fognak rabszolgaként dolgoztatni téged? Cseréljünk
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. június 18., csütörtök 13:44 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
Képek mikor lesznek kicsicicus?
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
milni
|
Elküldve: 2009. július 21., kedd 23:15 |
|
|
Hozzászólások: 23Tartózkodási hely: Stepmani sityCsatlakozott: 2008. február 12., kedd 22:38
|
Sziasztok! Már nagyon régen jártam erre...úgy egy éve... De már bűntudatom volt meg hiányzik a szőnyeg is. Gondoltam hogy elmegyek valamikor találkozóra, de a távolság sajnos elég rendesen keresztbe tesz. Körülbambultam h mi is történ az elmúlt időben, de ami azt illeti túl sok minden ahhoz, hogy felfogjam.^^' Na mindegy, szóval szar az élet meg minden egyéb, viszont tervezem hogy egyetemre Bpre megyek, szal ha nem gond, akkor várjatok rám úgy röpke 4 évet, semmi az egész... Csak sajnálom, hogy itt egy jó társaság, mégsem tudok csatlakozni. Ez elég gáz.
_________________ Hm...szeretem a túrórudit ^^ |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
|
Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|