Szerző |
Üzenet |
|
SToNe-EcLaiR
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 15:37 |
|
|
Hozzászólások: 22Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2009. március 23., hétfő 18:52
|
Tudom hogy kell odamenni ,nekem ezzel nem volt semmi bajom,csak kiforgatták a szavaim,Én csak annyit kérdeztem hoyg szokott e előtte tali lenni,h a terembe együtt menjünk,és válaszoltatok is már:) más probléma am sincs,mert többen megyünk majd,kb 5en:D Igen mi vagyunk azok:) Csak annyi h az egyik oszt.társam még 7-8 évvel ezelőtt Brico nak szólított (Brigihez hasonló,vagy nemtom mér, és am a Brico Store-ból),csak ezt megunta és Stone-nak hívott mert az jobban tetszett neki,és azt hitte így is írják, de már nem változtatott rajta,mer a Stone jobb mint Store:D ennyi:P Szal eredetileg a Stone bencenév az igazibb mert régibb... az EcLaiR 4 éves... vki így hív vki úgy...
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 15:49 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
Huhh... Akkor megnyugodtam hogy nem brico store... Mert mi buamax hivok vagyunk mert annak volt kreten reklamja amivel meg most is barkit oruletbe lehet kergetni
_________________ I wish I was strong to catch the "raBeat"... |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
SToNe-EcLaiR
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 15:55 |
|
|
Hozzászólások: 22Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2009. március 23., hétfő 18:52
|
 DDD
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 16:51 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
5 en jottok? lol *orul*
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 20:50 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
Nekem a Store jobban tetszik
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 21:43 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
Es te miota vagy szempont? :3
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. március 24., kedd 23:35 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
Te ki vagy?
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 25., szerda 13:47 |
|
|
Standard Hozzászólások: 941Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:28
|
az apád hörrrrr
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 25., szerda 20:45 |
|
|
|
@Bergi:  *Chuuuuuuuuuu*
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 17:46 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
IloveRenji írta: *Chuuuuuuuuuu*  Ehhez kell Ebichus popsi rázós smiley is!!! SOONDEAD!!!
|
Vissza a tetejére
|
|
kicsicicus
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 19:46 |
|
|
Hozzászólások: 35Tartózkodási hely: saját világCsatlakozott: 2009. március 25., szerda 15:09
|
Sziasztok  Én is Japán napon figyeltem fel erre a klubra, gondoltam regisztrálok ^^ 17 éves vagyok, Budapesten (Káposztásmegyer) lakom, imádok korizni
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 19:48 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
Akkor gyere te is klubba... Jobban meg fogod szeretni mint a korizast mert ez minimum ugyan olyan jo es meg raadasul kevesbbe szezonalis is
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 20:09 |
|
|
Standard Hozzászólások: 941Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:28
|
kicsicicus írta: Sziasztok  Én is Japán napon figyeltem fel erre a klubra, gondoltam regisztrálok ^^ 17 éves vagyok, Budapesten (Káposztásmegyer) lakom, imádok korizni  szija  X'D
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 20:11 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
Renia írta: Ehhez kell Ebichus popsi rázós smiley is!!! SOONDEAD!!! Én csak szomorkodós meg unrelated szmájlikat csinálok. Ezt neked kell megoldanod. @kicsicicus: welcome to the club.
|
Vissza a tetejére
|
|
kicsicicus
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 20:49 |
|
|
Hozzászólások: 35Tartózkodási hely: saját világCsatlakozott: 2009. március 25., szerda 15:09
|
Uruno írta: Akkor gyere te is klubba... Jobban meg fogod szeretni mint a korizast mert ez minimum ugyan olyan jo es meg raadasul kevesbbe szezonalis is  fogok mindenképpen
_________________ thomasruff
 |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
kicsicicus
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 20:49 |
|
|
|
Köszi SoonDead ^^ Szia Neji, rég beszéltünk xD
 |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 20:53 |
|
|
|
jaja elég régen mit ne mondjak szégyeld magad
Vissza a tetejére
|
|
kicsicicus
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 21:05 |
|
|
|
Neji írta: jaja elég régen mit ne mondjak szégyeld magad  na szép.. vigyázz! nem lesz ebből gazette poszter xD
 |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 21:14 |
|
|
|
ne fenyegess és amúgyse akarsz adni én tudom :'PP
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 21:32 |
|
|
|
Szia! Nagyon zsir az avatarod, Togainu no Chi <3 Amugy te ki vagy a Japan naprol? :3
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 21:38 |
|
|
Fórumribanc Hozzászólások: 1174Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
|
kicsicicus írta: Sziasztok  Én is Japán napon figyeltem fel erre a klubra, gondoltam regisztrálok ^^ 17 éves vagyok, Budapesten (Káposztásmegyer) lakom, imádok korizni  SZERETLEK! Jársz valami egyesületbe, vagy csak szimplán közönségjégen nyomod? (/me is korimániás, bár sajna messze van a koriközpont, és énis oda szeretek járni) Deee.. Ugye te nem vagy jérokkfanatikus?  Uruno: már miért lenne szezonális? Tele van bépé fedett jégcsarnokokkal.
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 21:46 |
|
|
|
Igen??? Jajj... Avassatok be akkor... Legnagyobb fajdalmam hogy mar ket eve nem jutottam ki mujegre a teli szezonban... Pedig en is szeretek korizni a magam kis amator modjan  kicsicicus írta: vigyázz! nem lesz ebből gazette poszter xD Ne is... Semmit ennek az onzo penzehes disznonak
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Neji
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 21:55 |
|
|
|
Uruno írta: Igen??? Jajj... Avassatok be akkor... Legnagyobb fajdalmam hogy mar ket eve nem jutottam ki mujegre a teli szezonban... Pedig en is szeretek korizni a magam kis amator modjan  kicsicicus írta: vigyázz! nem lesz ebből gazette poszter xD Ne is... Semmit ennek az onzo penzehes disznonak  már mgint sértegetsz kisfiam ?
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 22:06 |
|
|
|
Majd ha nem akarsz lenyulni mindenkit azert hogy javitsd ismereteink pl zene teren akkor majd elgondolkodom rajta hogy ne igy legyen... Addig is marad a DMC szerep javallat
|
|
Vissza a tetejére
|
|
kicsicicus
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 23:07 |
|
|
|
Misu írta: kicsicicus írta: Sziasztok  Én is Japán napon figyeltem fel erre a klubra, gondoltam regisztrálok ^^ 17 éves vagyok, Budapesten (Káposztásmegyer) lakom, imádok korizni  SZERETLEK! Jársz valami egyesületbe, vagy csak szimplán közönségjégen nyomod? (/me is korimániás, bár sajna messze van a koriközpont, és énis oda szeretek járni) Deee.. Ugye te nem vagy jérokkfanatikus?  Uruno: már miért lenne szezonális? Tele van bépé fedett jégcsarnokokkal. Úhh, nem tudtam, hogy ennyi szimpátiát válthatok ki valakiből csak azért, mert korizom Én imádok korizni, de nem járok egyesületbe, csak szinte mindennap lejárok korizni, mert 7 perc sétányira van..  ) Nem vagyok fanatikus, de bírom ^^ Általában minden zenét meghallgatok xD
 |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 23:31 |
|
|
|
kicsicicus írta: Budapesten (Káposztásmegyer) Na akkor jöhettek együtt Stone Eclairrel és akkor nem kell egyedül jönnie Bár lehet ismeritek is egymást... Mindenesetre: Üdv!
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. március 26., csütörtök 23:45 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
huh mennyi mindent írtatok na most hogy észrevettem van ilyen bemutatkozó bigyó gondoltam írok én is ide BAZ-MEGyében lakom sajna elég messze pestűl Nos mit is írjak még talán mesélek magamról ha lehet "szűk szavakban" régóta ismerem már a táncszőnyeget, de én is csak nemrég regeltem be ide... (+1 fő aki nyomja a hülyeségeit a fórumon  ) Szivesen mennék kluba is csak a pénz most másra kell és a vónat még mindig drága ugye picit  Nos a szintemről lehet vitázni mert az ilyen vegyes kedvű mikor hogy megy és miket enged a lábam... de azért a beginner számok mennek  és egy két zöld színű is Télleg nemakarok sokmindent írni de, még szeretek bicajozni is, és nézni a kék eget miközben csiripelnek a madarak, és valami jó stepmaniás zene szól közben a háttérben  huhhhh de jó is az  (lehet más zene is, de mostanában csak ilyet hallgatok és ezt tudtam elképzelni) Jah igen és természetesen a táncszőnyeget is szeressem Ha még valami mást is kérdezni akartok velem kapcsolatban, mert rövidre sikerült a bemutatkozás  nyugodtan megtehetitek azt ezen a számon: 06-90-655-254 /35 ös mellék Ja ez itt nem a reklám helye??? Amennyiben nem elégedett a sok helyesirási hibával forduljon valami nyelvészhez vagy nézze meg a magyar anyanyelvi szótárát.
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. március 27., péntek 7:36 |
|
|
|
Nah elmesz te a... Szinted a mikor hogy megy de talan sarga meg ilyenek mi? Talan nezd meg a One wing angel B videodat es gondolkozz el ezeken... Ha nem buktatod le magad tobbszorosen akkor talan megesszuk ezt a dumat... De mar buktad...
|
|
Vissza a tetejére
|
|
kicsicicus
|
Elküldve: 2009. március 27., péntek 8:11 |
|
|
|
IloveRenji írta: Szia! Nagyon zsir az avatarod, Togainu no Chi <3 Amugy te ki vagy a Japan naprol? :3 Köszi Az az idióta voltam, aki hosszú, szőke hajú és Totoros sapkát viseltem xD amúgy ismerem Eclairt, egy suliba járunk xD
 |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. március 27., péntek 8:37 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
Uruno írta: Nah elmesz te a... Szinted a mikor hogy megy de talan sarga meg ilyenek mi? Talan nezd meg a One wing angel B videodat es gondolkozz el ezeken... Ha nem buktatod le magad tobbszorosen akkor talan megesszuk ezt a dumat... De mar buktad...  Csak viccnek szántam  és igen már a 10 tappancsosak is mennek Remélem azért mosolyogtál rajta
|
Vissza a tetejére
|
|
|