Szerző |
Üzenet |
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2010. szeptember 1., szerda 20:45 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
Udvozlunk! Varunk szeretettel 5.en, ird fel a telefonszamom,hogy ha esetleg van kerdesed, nem talalsz oda, stb. (en Eszternek foglak hivni mert az meg tudom jegyezni  )
|
Vissza a tetejére
|
|
Sanshouo
|
Elküldve: 2010. szeptember 1., szerda 21:13 |
|
|
Hozzászólások: 24Tartózkodási hely: Érd city --> Répasárga kertesház--> folyosó végén a borzalmas málnahab színű fanbitch-kuckó...Csatlakozott: 2010. március 12., péntek 17:49
|
Rendben, Eszter-Eszti-Sanshi, lehet válogatni^^ A számot felírom, remélem, tudok menni^^
_________________ Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen! |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2010. szeptember 2., csütörtök 3:03 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
Sanshouo írta: kék-feketében pompázó hajamról Rendes kék hajfesték? Melyik fajta? Honnan? Mennyiért?  Ja és üdv. a klubban
|
Vissza a tetejére
|
|
Inumyra
|
Elküldve: 2010. szeptember 2., csütörtök 14:51 |
|
|
Hozzászólások: 43Tartózkodási hely: Gackt-város.Csatlakozott: 2010. július 31., szombat 20:28
|
haha:D Renia írta: Sanshouo írta: kék-feketében pompázó hajamról Rendes kék hajfesték? Melyik fajta? Honnan? Mennyiért?  Ja és üdv. a klubban  Hellószija jóbanleszünk. Gyere hamar klubba úgy is kevesen vagyunk akik szeretjük a Japánzenét.  ja és negyere 5re mer Rita mindig késik
Vissza a tetejére
|
|
Sanshouo
|
Elküldve: 2010. szeptember 2., csütörtök 21:31 |
|
|
Hozzászólások: 24Tartózkodási hely: Érd city --> Répasárga kertesház--> folyosó végén a borzalmas málnahab színű fanbitch-kuckó...Csatlakozott: 2010. március 12., péntek 17:49
|
Inumyra írta: haha:D Renia írta: Sanshouo írta: kék-feketében pompázó hajamról Rendes kék hajfesték? Melyik fajta? Honnan? Mennyiért?  Ja és üdv. a klubban  Hellószija jóbanleszünk. Gyere hamar klubba úgy is kevesen vagyunk akik szeretjük a Japánzenét.  ja és negyere 5re mer Rita mindig késik  Hát a hajfestékem az, rendes, kék krémhajfesték, kell hozzá keverni hidrogánt, meg minden, szal ilyen fodrászati hajfesték A Kallosban vettem, 400 ft egy tubussal. És nagyon szép színe van, majd meglátjátok ^^ Ha kell, riassz, és viszek neked, nekem még van egy bontatlan tubussal. Plusz egy fél a fodrászomnál.  Csak kell hozzá hidrogént venni^^ Jah oké, rendben:D Majd meglátjuk, hogy érek be, Érdről megyek. Úgy egy-másfél órás út^^ Alig várom *___*
_________________ Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen! |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Bergkamp
|
Elküldve: 2010. szeptember 2., csütörtök 21:45 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 918Tartózkodási hely: MartonvásárCsatlakozott: 2008. március 23., vasárnap 11:22
|
ne panaszkodj, én martonvásárról szoktam menni
_________________ "A szőnyeg közepére állva a meghatározott helyek egyikére kell tenni a lábat. Többféle megtehető lépés közül választhatsz. Te is lehetsz Táncoló királynő!" |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Tou
|
Elküldve: 2010. szeptember 2., csütörtök 22:33 |
|
|
It seems I have 4 legs Hozzászólások: 110Csatlakozott: 2009. december 14., hétfő 1:21
|
szóval mindketten déliben köttök ki:D milyen járatos vagyok Pestben mi?:P
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2010. szeptember 3., péntek 15:37 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
Sanshouo írta: ...A Kallosban vettem... Nekem attól zöld lett a hajam, szóval van két tubusom, nem kell?
|
Vissza a tetejére
|
|
Sanshouo
|
Elküldve: 2010. szeptember 4., szombat 21:34 |
|
|
|
Bergkamp írta: ne panaszkodj, én martonvásárról szoktam menni  Nem panaszkodom  Csak mondtam ^^ Az a vicces, hogy az állomás a város másik felében van.. Oda még 20 perc, mire lebuszozok XD Renia írta: Sanshouo írta: ...A Kallosban vettem... Nekem attól zöld lett a hajam, szóval van két tubusom, nem kell?  Zöld? o_O Az érdekes. nekem már sokadjára van ezzel festve, és nagyon szép színe van. Itt van kép a frissen festett állapotól. Bár holnap úgyis látjátok, csak már egy picit kopott. http://kephost.hu/image-EB7D_4C829EB8.jpgCsak az a baj, hogy nagyon fakul. Bár 400 Ft-ért simán megéri megvenni, és újrafestegetni kéthetente^^ Amúgy, most nem tudom eldönteni, hogy komolyan kérdezted-e...
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2010. szeptember 5., vasárnap 3:35 |
|
|
|
Igen, zöld. Jaja, pont ilyen kék színe volt a minta hajnak is.  Csak nekem nem.  És komolyan van belőle majdnem 2 tubus, mert csak 1 tincsen próbáltam ki. De majd a klubban ezt ledumáljuk.
|
Vissza a tetejére
|
|
Sanshouo
|
Elküldve: 2010. szeptember 5., vasárnap 11:56 |
|
|
|
Renia írta: ...De majd a klubban ezt ledumáljuk... Okés.^^
|
|
Vissza a tetejére
|
|
vernary
|
Elküldve: 2012. január 2., hétfő 20:03 |
|
|
|
Hailhó! frissen regisztrált egyed vagyok (: tulajdonképpen semmi érdekes nincs bennem. 19(lassan 20) éves lány vagyok Sopronból,akinek nincs ideje sportolni.pont ezért itthon ugrabugrálok (: kissé unom már a zenéket,amik megvannak,úgyhogy keresek újabb számokat,amiken feszültséglevezethetek (:
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2012. január 3., kedd 13:01 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Filippok
|
Elküldve: 2022. július 13., szerda 12:46 |
|
|
Hozzászólások: 2Tartózkodási hely: HungaryCsatlakozott: 2022. július 13., szerda 12:44
|
Hellooo... Welcome meg minden...
|
Vissza a tetejére
|
|
|