Szerző |
Üzenet |
|
Myki
|
Elküldve: 2009. május 18., hétfő 6:33 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
Rájöttem hogy nekem pad kell de minnél hamarabb  minimum kettő  és aból az egyik korlátos kéne hogy legyen
|
Vissza a tetejére
|
|
Misu
|
Elküldve: 2009. május 18., hétfő 11:53 |
|
|
Fórumribanc Hozzászólások: 1174Csatlakozott: 2007. november 6., kedd 20:16
|
Akkor nyilván nagyon gazdag vagy. Én inkább mondjuk nyaralásra költöm az árát  Vá, menni akarok már, menni menni, Marcis nyaralásra és csak sokat fetrengeni meg kagylótgyűjteniiiiii ingyen facsart narilevet osztanak és totál szét vagyok pörögve vagy az extra erősss KV teszi meg a hatását vagy most múlt el a tegnap esti két kataflam hatása?????444
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. május 22., péntek 9:44 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
Nyah... Aszem en most (remenyeim szerint) egy jo idore kivonom magam a szonyeg rendelesekbol...
_________________ I wish I was strong to catch the "raBeat"... |
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Lajos
|
Elküldve: 2009. május 30., szombat 21:01 |
|
|
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. május 30., szombat 21:10 |
|
|
Standard Hozzászólások: 1190Tartózkodási hely: Város széleCsatlakozott: 2008. október 6., hétfő 9:20
|
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Lajos
|
Elküldve: 2009. május 31., vasárnap 19:00 |
|
|
|
Köszi, javítottam
|
Vissza a tetejére
|
|
z3u5
|
Elküldve: 2009. június 25., csütörtök 14:19 |
|
|
|
Sziasztok! Egy kicsit még (nagyon  ) kezdő vagyok a témában, de olvasgattam a fórumot, és nekem olyan problémám akadt, hogy szeretnék rendelni egy táncszőnyeget a barátnőmnek a http://www.tancmania.hu -rol, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a Dance Mat V1 vagy a V2. Ha az árát nézem szerintem V2, de sose lehet tudni. Esetleg valaki rendelt már innen? milyen a tapasztalata? hamar tönkremegy? Vagy esetleg tudtok olyan helyet ahonnan jó minőségű táncszőnyeget lehet venni kis hazánkban max. 15-20ezerér? A helyzet az hogy pár napon belül (max 1 hét) kéne. Előre is köszi a válaszokat:)
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2009. június 25., csütörtök 15:26 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
Hamar tönkremegy, Magyarországon nem árulnak tartósat.
|
Vissza a tetejére
|
|
z3u5
|
Elküldve: 2009. június 25., csütörtök 15:38 |
|
|
|
|
Vissza a tetejére
|
|
SoonDead
|
Elküldve: 2009. június 25., csütörtök 15:44 |
|
|
Ready the Batmobile Hozzászólások: 1015Tartózkodási hely: Belga KongóCsatlakozott: 2007. november 11., vasárnap 5:39
|
EDIT: nem vettem észre hogy közben ketten posztoltatok, ezt írtam az első postodra: Idézet: Ez se nem V1 se nem V2. Amikről itt a fórumon beszélünk az ennél egy jóval jobb minőségű szőnyeg, aminek külön szivacsbetéte van amitől jobban érzékel, kevésbé csúszik és kíméli a talpat. Ha jól látom ez ugyanaz a típus amit annó az elektroworldben meg hasonló nagy áruházakban lehetett 3000-ért kapni. Ez a legalapabb típus, változó, hogy meddig bírja, általában hamarabb lesz érintkezési-hibás, minthogy elszakadna a használattól, egy pár hónapig azért valószínűleg jó lesz, de ne lepődj meg ha hamarabb elromlik. A legnagyobb baja, hogy borzasztóan csúszik. Ha a barátnőd max. 35-40 kiló és kezdő, akkor a honlapon látott megoldással, ha szőnyeget raksz alá az megfogja, de ha nehezebb akkor miután kicsit belejön érdemes speciális csúszásgátló szőnyeget rakni alá, vagy a földhöz ragasztani, mert nagy esések lehetnek belőle. Ebben az árkategóriában (5-6000 Ft) sajnos nincs sokkal jobb minőségű, jobban jársz szerintem ha nem ilyet rendelsz hanem mondjuk Ignition Foam-os V2.5-öt ( http://www.mayflash.eu/3in1-deluxe-danc ... p-124.html), mert ér négyszer annyit mint az előbbi, bár nem tudom küldik-e 1 hét alatt (kérdezz rá e-mailben konkrétan még ma), mondjuk ismerősömnek rendelt csütörtökön és hétfőre meg is érkezett szóval simán lehet, hogy nálad is gyorsak lesznek. Szóval igen én a 2.5öt ajánlom, pont amit linkeltél. tancmania.hu... a maga igénytelenségével tökéletesen jellemzi a magyar táncszőnyeg forgalmazókat.
|
Vissza a tetejére
|
|
z3u5
|
Elküldve: 2009. június 25., csütörtök 16:06 |
|
|
|
Nagyon szépen köszi a segítségeteket  Jó látni hogy ennyire segítőkészek vagytok  Akkor ezt meg is rendelem  Köszi
|
Vissza a tetejére
|
|
Petra
|
Elküldve: 2009. július 20., hétfő 17:05 |
|
|
|
Sziasztok! V 3-as szőnyeget szeretnék rendelni valakivel mert a 2db olcsóbb együtt és úgy hallottam jó minőségű szőnyeg és tartós. Szóval keresek valakit egy rendeléshez ha meg lehet oldani Így 159eu/2db kb. 22ezer ft-ra jönne ki darabja szállítással. Egyébként kb. 30ezer ft/1db ha egyedül rendelném meg. Ha valakit érdekel írjon ide vagy küldjön emailt. http://www.mayflash.eu/2pcs-deluxe-danc ... p-106.html
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. július 20., hétfő 22:33 |
|
|
Light Hozzászólások: 559Tartózkodási hely: ÉM-MiskócCsatlakozott: 2009. február 19., csütörtök 0:21
|
Én maradok a padnál
|
Vissza a tetejére
|
|
Petra
|
Elküldve: 2009. július 30., csütörtök 11:31 |
|
|
|
Sziasztok! Még mindig várok valakire egy közös V3-as szőnyeg rendeléséhez. Együtt rendelnénk meg a szőnyeget!!! Ahogy olvastam a V2-es szőnyeg rossz volt-nem vált be, a V2.5-ös szőnyeg rizikós lehet akkor marad a 2009-es verzió a V3-as táncszőnyeg. http://www.mayflash.eu/2pcs-deluxe-danc ... p-106.html1 db 80 euro lenne, a 2db kedvezménnyel 120 euro, tehát 60 euro fejenként + ehhez jön a szállítás /a szállítás ára ugyanaz 1db rendelésénél és a 2db-nál is/. Mindenki tud csinálni egy próba rendelést a mayflash. eu-n. Kattincs az email gombra nálam és az emailemre fog érkezni az üzeneted, de írhatsz ide is.
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. július 30., csütörtök 23:32 |
|
|
|
egyébként Kimmy írta hogy szeretne rendelni szőnyeget csak nem ide... nem tudom láttad e de írj neki hátha rendelne veled én soha de soha többet nem veszek szőnyeget... az biztos már alig várom hogy raktáron legyen a pad egyből kettőt rendelek  ahogy így előre számolgatok egy hónapot fog bírni a pad nállam  azért szeretnék kellemesen csalódni és bírhat többet de akkor már tudok doublezni
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. július 31., péntek 8:06 |
|
|
|
Minek az neked? Most csinaltal padot magadnak nem?
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. július 31., péntek 9:48 |
|
|
|
igen most csináltam de én még szeretnék kettőt ^^ sőt lehet még egy másik padot is összerakok ha nagyon unatkozok
|
Vissza a tetejére
|
|
Petra
|
Elküldve: 2009. július 31., péntek 11:44 |
|
|
|
Szia Myki! Köszi a segítséget  írtam emailt Kimmynek, remélem megkapja és reagál rá.
|
Vissza a tetejére
|
|
Myki
|
Elküldve: 2009. július 31., péntek 12:26 |
|
|
|
ha nem akkor a telefon száma is fentvan a fórumon szerintem
|
Vissza a tetejére
|
|
Kimmy
|
Elküldve: 2009. augusztus 4., kedd 13:15 |
|
|
Hozzászólások: 88Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2008. október 19., vasárnap 22:14
|
Asszem reagáltam xD
|
Vissza a tetejére
|
|
Petra
|
Elküldve: 2009. augusztus 5., szerda 13:50 |
|
|
|
Szia Kimmy! Sajnos nem kaptam semmi üzenetet az emailemre. Megadom a barátom email címét ide írhatsz-az üzeneted is erre az emailre érkezett volna meg.. majky.kiss@freemail.hu- ez az email cím,nem gond ha publikus:) Remélem téged is érdekel egy közös rendelés
|
Vissza a tetejére
|
|
Geriger
|
Elküldve: 2009. szeptember 30., szerda 20:38 |
|
|
|
Sziasztok friss vagyok és még nem is csináltam ilyet, de nagyon tetszik ez a szőnyeges dolog  igazából barátnőmnek szánom karácsonyra/szülinapra és olvasgattam a fórumot h mi is lenne nyerő az ő 50 kilójának és a v2.5 ösre szánnám el magam. Szerintetek jó választás? ha igen akkor a 2 darabos verziót akarom hogy tudjunk egymás ellen is jáccani. Olyan kérdésem lenne, hogy megbízható e ez a külföldi oldal, illetve milyen módon megy a fizetés. Valamint ha 2 db szőnyeget rendelek akkor az hány kiló? melyik árkategóriába esik a szállítás miatt? És garancia van é rá vagy sem? Nagyon köszi ha segítetek:) Szerintem nagyon örülne neki. És hogy így jobban beleástam magam a témába nekem is egyre jobban bejön Üdv: Gergő És csakígy tovább jópofa ez a klubb
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2009. szeptember 30., szerda 23:18 |
|
|
Heavy Hozzászólások: 1681Tartózkodási hely: BudapestCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:45
|
És jössz klubba akkor?  (A többihez nem tudok hozzászólni, még nem rendeltem netről szőnyeget.)
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. október 1., csütörtök 10:06 |
|
|
|
Nos... A fizetesi modok ott vannak felsorolva oldalt... Mindenfele bankok meg bankkartya fajtak meg PayPal... Valasztani lehet boven... Suly? Hat sztem a ketto egyut nincs 5 kilo az tuti.. 2 azert talan igen...
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Geriger
|
Elküldve: 2009. október 1., csütörtök 17:25 |
|
|
|
hm...köszi szépen, hát sajnos vidéki vagyok és nem nagyon tudnék pestre járni, illetve nem nagyon szeretem Pestet. Nekem a vidék való meg van már egy versenyszerűen űzött hobbym ami igen lefoglal. De köszi h segítetek. Még gondolkozok az ajándékon...csak nem akarok gagyit venni mer annál rosszabb nincs mikor kedveskedsz vmivel és 2 hét mulva elromlik.
|
Vissza a tetejére
|
|
Biki
|
Elküldve: 2009. október 4., vasárnap 18:28 |
|
|
|
Sziasztok! Én is nemrég kezdtem el gondolkozni rajta, hogy szeretnék egy táncpadot.  Segítséget szeretnék kérni, mert nem igazán értek a dologhoz, hogy milyet lenne érdemes venni? Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy PC-hez egyáltalán van? Előre is köszönöm a segítséget!  A klub meg nagyon jó, még nem néztem meg mindent, de eddig nagyon tetszik.
|
Vissza a tetejére
|
|
IloveRenji
|
Elküldve: 2009. október 4., vasárnap 18:43 |
|
|
Site Admin Hozzászólások: 1210Tartózkodási hely: PPBCsatlakozott: 2007. október 31., szerda 23:56
|
Van egy teszt, azt is ki lehet tolteni es ott vannak linkek szonyegekkel :3 Es igen, csak PChez valot erdemes venni, a tobbi eleg rossz minosegu :S
Akkor varunk szeretettel :3
|
Vissza a tetejére
|
|
Renia
|
Elküldve: 2009. október 4., vasárnap 18:48 |
|
|
|
IloveRenji írta: Es igen, csak PChez valot erdemes venni, a tobbi eleg rossz minosegu :S És mellette MAXIMUM 20 db szám, a legdrágábbon TV-sen/PS-en is!
|
Vissza a tetejére
|
|
Biki
|
Elküldve: 2009. október 6., kedd 18:04 |
|
|
|
|
Vissza a tetejére
|
|
Uruno
|
Elküldve: 2009. október 6., kedd 18:24 |
|
|
|
Utobbi... Jobb a szivacs lassabban "godrosodik"...
|
|
Vissza a tetejére
|
|
|